Penproducts.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Restauranggrossist - PEN Products AB

Vi har över 25 års erfarenhet som restauranggrossit. Vi har under alla år försätt otaliga kunder inom restaurang, storkök och
hotell med restaurangmöbler, restauranginredning, köksmaskiner och utensillier. Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av prisvärda, kvalitativa produkter och lösningar som förenklar arbetsdagen för alla typer av restauranger och hotell. Vi beställer direkt från fabrik och därmed förhindra dyra mellanhänder.

Hos oss hittar ni allt från kända leverantörer till våra egna, noga utvalda varumärken. Vi är den enda restauranggrossisten i Sverige som har ett unikt samarbete med Sigma SRL som är expert inom pizzautrustning och deghanteringsmaskiner. Vi kan också stoltsera med att vara en av fåtal restauranggrossister i Sverige som är en auktoriserad återförsäljare av populära möblerleverantören TON från Tjeckien.

Sedan år 2017 ingår vi i Pen Concept Group som är en fullserviceleverantör av inredning för mässmontrar, event, restauranger och showrooms. Så vi är en stor familj samlade av säljare, arkitekter, designers och konstruktörer. Därmed har vi breddat oss på marknaden idag och kan enkelt hjälpa till med planering, projektering och ritningar om så önskas.

Vi är en restauranggrossist som hjälpa er till en lyckad restaurang.