Penproducts.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Konfigurera din produkt, klicka på tillvalet nedan

Bets

Bets-B105 Dark Wenge

B105 Dark Wenge

Bets

Konstläder

Läder

Goofy

Artikelnummer: Goofy

PRODUKTINFORMATION

LEVERANSTID:
6 veckor

PRODUKTBESKRIVNING

Goofy är en modulsoffa med oändliga möjligheter! Med hjälp av de moduler som ingår i serien så går det att konstruera en soffa som passar in i just den miljö där du vill ha den. Soffans ryggstöd finns i tre olika höjder att välja mellan. Ben och trädetaljer går att få i en mängd olika ytbehandlingar och du får din soffa klädd i antingen konstläder eller äkta läder (mot pristillägg).

 

Ladda ner prislistan här nedan så kan du få en uppfattning om kostnaden för de olika modulerna. Priserna i prislistan avser klädsel i konstläder. Äkta läder går att få mot pristillägg. Ben och trädetaljer går även att få "antikbehandlade" eller lackerade i olika Pantone-färger. Kontakta oss för mer information, vi hjälper dig gärna med val av olika alternativ och en offert. 

För mer information om denna produkt eller om du vill ha en offert så är du välkommen att kontakta någon av våra säljare.
OM Ton

Michael Thonet (1796-1871) var uppfinnare, möbeldesigner och skåptillverkare. I Moravia
i Tjeckien utvecklade han tekniken att tillverka böjträmöbler. Thonets fabrik i Bystřice pod Hostýnem blev snabbt ett ledande centra för utveckling och export av möbler till hela
världen. 1953 döptes företaget om till TON och är än idag en av de ledande europeiska
tillverkarna av högkvalitativa böjträmöbler.

Fler produkter från samma kategori

U-Sit 72 med dubbla hörn
U-Sit 72 med dubbla hörn
B-Bitz Buster
B-Bitz Buster
U-Sit 0-80
U-Sit 0-80
U-Sit 73
U-Sit 73