Penproducts.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

After sales

Leveransbesked

Efter att vi har erhållit er order så skickar vi ett ordererkännande med förväntad leveransvecka angiven. Om ni behöver veta mer exakt leveranstid, vänligen ring oss på 0470 199 20 eller skicka e-post till logistik@penproducts.se

Makulering av order eller tilläggsbeställning på befintlig order

Om ni vill makulera en order eller artikel så måste ni ringa oss så fort som möjligt på 0470 199 20 för att få besked om detta är möjligt. Om ni vill lägga till artiklar på en redan gjord order så måste ni ringa för att kontrollera om detta är möjligt.

Reklamation av produkt

Alla reklamationer ska anmälas till PEN Products inom 5 dagar efter leverans. Produkter får endast returneras efter överenskommelse med PEN Products. Om PEN Products godkänner returen debiteras en returavgift på 20% av fakturerat belopp samt returfrakt. Specialbeställda och kundanpassade produkter får ej returneras. Om köparen önskar annullera en order efter det att ordererkännande upprättats är det endast möjligt om varan ej börjat tillverkas eller transporterats. Reklamationer görs på vår hemsida här>

Reklamation transportskador

Synliga transportskador måste noteras direkt på chaufförens handscanner eller på fraktsedel. Synliga OCH dolda transportskador måste anmälas till PEN Products inom 5 dagar. Fraktsedelsnummer eller ordernummer skall kunna anges. Skadat gods och emballage måste sparas för att besiktning ska kunna genomföras. Ta kontakt via telefon 0470 199 20 eller skicka e-post till logistik@penproducts.se

Fakturafrågor

Kontakta vår ekonomiavdelning på 0470 199 20 eller skicka e-post till ekonomi@pen.se

Reservdelar

Vi hjälper gärna till med att hitta reservdelar till produkter vi sålt. Kontakta oss så hjälper vi dig. Se till att ha modellbeteckning samt serienummer på produkten du behöver reservdel till hands. Vi behöver denna information för att kunna hjälpa dig.

Inbärning och monteringshjälp

Vi kan hjälpa dig att få ordning på det du har beställt med inbärning och montering. Kontakta oss för offert för tjänsten på 0470 199 20.

Returer

Alla reklamationer ska anmälas till PEN Products inom 7 dagar efter leverans. Produkter får endast returneras efter överenskommelse med PEN Products samt i originalförpackning. Returavgift på 20% av fakturerat belopp utgår plus returfrakt. Specialbeställda och kundanpassade produkter får ej returneras. Om köparen önskar annullera en order efter det att ordererkännande upprättats, äger PEN Products rätt att kräva fullgörelse av ordern eller ersättning för nerlagda kostnader jämte skäligt vinstpåslag, för närvarande 20%.

Feedback - ”Hur kan vi bli bättre?”

Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och vill gärna ta emot era synpunkter. Skicka e-post till info@penproducts.se eller ring oss på 0470 199 20.

Reservationer

PEN Products reserveras sig för eventuella tryckfel, såsom priser eller annat fel. Färgnyanser kan skilja sig i trycksak och på hemsidan från den faktiska produkten. Vi förbehåller oss rätten till prisändringar, samt felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll.