Penproducts.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Grillkylbänk GNL-2-2-CE-2-2

Artikelnummer: GNL-2-2-CE-2-2
36 000 kr
(Ord rek: 45 000 kr)
 
Summa totalt:
36 000 kr

PRODUKTINFORMATION

MÅTT:
Bredd: 2060 mm
Djup: 650 mm
Höjd: 650 mm

PRODUKTBESKRIVNING

Driftstemperatur +2…+15 °C
Digital temperaturskärm med inbyggd mikroprocessorstyrenhet
Inbyggt tvättbart kondensorluftfilter
Ben i rostfritt stål, höjdjusterbara från -5 mm till +65 mm
Strömförsörjning 230 V/50 Hz
 

GNL arbetsbord är designade för användning som tillredningsplatser och kan rymma stekbord eller annan matlagningsutrustning som placeras uppe på bänken såväl som enheter för förvaring av kylda livsmedel. Bänkarna är tillverkade av kvalitetskomponenter för att skapa största möjliga tillförlitlighet och ge en lång livslängd. De levereras klara för användning och har stommar i rostfritt stål (AISI 304) både invändigt och utvändigt.

 

Varje låda har teleskopskenor och underredet har ben eller hjul (tillval). Produkterna har flera innovativa design-egenskaper t.ex. de utdragbara kylkassetterna som förenklar underhålls- eller reparationsarbetet. Varje dörr eller lådsektion kan ta GN1/1 brickor eller kokkärl eller ett antal mindre storlekar för att passa resp. tillämpning.

OM Porkka

”Porkka Scandinavia AB ingår i den internationella kylkoncernen Huurre Group OY specialiserad på kylmöbler och kylprojekt. Koncernen levererar kyl och frys lösningar under varumärken som Huurre och Porkka.

 

Porkka Scandinavia AB säljer såväl koncernens egna produkter och våra partner produkter (ISA, Migel m.fl.) främst genom återförsäljare till storkök, restauranger, hotell, bensinkedjor, handel och industri.

 

Vår framgång beror på kundanpassade produkter där design och kvalitet såväl som innovativ produktutveckling står i centrum och sist men inte minst en miljökvalitet i världsklass. Vi arbetar hårt med miljöfrågorna och vi uppfyller alltid de krav som gäller internationellt och nationellt.”

Fler produkter från samma kategori

Rational SelfCookingCenter® Typ 61
Rational SelfCookingCenter® Typ 61
Rational CombiMaster® Typ 61
Rational CombiMaster® Typ 61
Mängdrabatt
Apollo Mugg Stapelbar 22cl
Apollo Mugg Stapelbar 22cl
Mängdrabatt
Bodega Drinkglas 37cl
Bodega Drinkglas 37cl