Penproducts.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Blastchiller RF 10

Artikelnummer: RF 10
44 800 kr
(Ord rek: 56 000 kr)
 
Summa totalt:
44 800 kr

PRODUKTINFORMATION

MÅTT:
Bredd: 790 mm
Djup: 760 mm
Höjd: 1630 mm

PRODUKTBESKRIVNING

Mått: 790x760x1630 mm
Kapacitet: 10 x GN 1/1
Kyler ner: 32 kg på 90 min
Fryser ner: 22 kg på 180 min
Effekt: 900 W
Spänning: 230V
 
Blast Chiller/ Blast Freezer
Våra RF snabbnedkylnings-/nedfrysningsskåp är en professionell produkt som passar utmärkt när man behöver en snabb och enkel nedkylning eller infrysning av livsmedel. Produkten är helt i rostfritt stål och utrustad med produktsond. Elektronisk styrning och digital temperaturskärm. Anpassade till GN-mått och skåpen har 70 mm steghöjd för hyllorna.
OM Porkka

”Porkka Scandinavia AB ingår i den internationella kylkoncernen Huurre Group OY specialiserad på kylmöbler och kylprojekt. Koncernen levererar kyl och frys lösningar under varumärken som Huurre och Porkka.

 

Porkka Scandinavia AB säljer såväl koncernens egna produkter och våra partner produkter (ISA, Migel m.fl.) främst genom återförsäljare till storkök, restauranger, hotell, bensinkedjor, handel och industri.

 

Vår framgång beror på kundanpassade produkter där design och kvalitet såväl som innovativ produktutveckling står i centrum och sist men inte minst en miljökvalitet i världsklass. Vi arbetar hårt med miljöfrågorna och vi uppfyller alltid de krav som gäller internationellt och nationellt.”

Fler produkter från samma kategori

Avställningsbänk
Avställningsbänk
Mängdrabatt
Pizzatallrik Ø33cm
Pizzatallrik Ø33cm
Konditorimonter
Konditorimonter
Gemm kyl
Gemm kyl