Penproducts.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Skycold Frysskåp SPF 7

Artikelnummer: SPF 7
25 900 kr
Summa totalt:
25 900 kr

PRODUKTINFORMATION

MÅTT:
Bredd: 705 mm
Djup: 870 mm
Höjd: 2120 mm

PRODUKTBESKRIVNING

SPC 7- och SPF 7-modellen är skåp i rostfritt stål med GN 2/1 inre storlek. Dixell digitala termostat med membransystem. Justerbara hyllor med tippfri design. Justerbara fötter (7-15 cm) som standard och hjul som tillval. Nytt vågformad innermantel för enkel rengöring. 85 mm isolering ger bra energiprestanda. Enheten kan fungera i klimatklass 5. Omhängningsbara och självstängande dörrar med enkelt löstagbara packningar och lås med nyckel som standard. LED-lampor medföljer som standard. Präglat inre dörrfoder för perfekt tätning. Tryckventil för enkel dörröppning (frys).
OM Porkka

”Porkka Scandinavia AB ingår i den internationella kylkoncernen Huurre Group OY specialiserad på kylmöbler och kylprojekt. Koncernen levererar kyl och frys lösningar under varumärken som Huurre och Porkka.

 

Porkka Scandinavia AB säljer såväl koncernens egna produkter och våra partner produkter (ISA, Migel m.fl.) främst genom återförsäljare till storkök, restauranger, hotell, bensinkedjor, handel och industri.

 

Vår framgång beror på kundanpassade produkter där design och kvalitet såväl som innovativ produktutveckling står i centrum och sist men inte minst en miljökvalitet i världsklass. Vi arbetar hårt med miljöfrågorna och vi uppfyller alltid de krav som gäller internationellt och nationellt.”

Fler produkter från samma kategori

Blast Chiller/Blast Freezer Porkka
Blast Chiller/Blast Freezer Porkka
Kylskåp Inventus C8
Kylskåp Inventus C8
Kylbänk med brunn BS-1-C-1 Porkka
Kylbänk med brunn BS-1-C-1 Porkka
Skycold  Kylskåp SPC7 2/1 GN
Skycold Kylskåp SPC7 2/1 GN