Penproducts.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Kylmonter med kylt underskåp DL Porkka Exponeringsmonter DL 1630 CL

Artikelnummer: DL1603CL
68 160 kr
(Ord rek: 85 200 kr)
 
Summa totalt:
68 160 kr

PRODUKTINFORMATION

MINSTA ANTAL:
ANTAL/FÖRP:
MÅTT:
1 st
1 st
Bredd: 1600 mm
Djup: 650 mm
Höjd: 1690 mm

PRODUKTBESKRIVNING

OBS Bilden visar DL802CL
 

Exponeringsmonter DL tillverkas i rostfritt och finns i två modeller, service och självbetjäning. Överdelen har GN1/1 anpassade och LED belysta hyllplan.Självbetjäningsmodellens front är med luckor medans servicemodellens front är stängd och service sker via dörrar på baksidan. Underskåpet har ett GN 1/! anpassat hyllplan per dörr och kyld flaksbrunn. Bottnen i brunnen är justerbar till olika nivåer och lutningar. Elektronisk temperaturstyrning med alarmfunktion. Automatisk avfrostning. Justerbara ben som kan ersättas med hjul. Kylan till övre delen går att stänga av.

 

Temperatur överdel: +6 till +15

Temperatur underdel: +4 till +12 

Hyllplan överdel: 2 GN 1/1

Hyllplan underdel: 3 GN 1/1

560W/230V 

OM Porkka

”Porkka Scandinavia AB ingår i den internationella kylkoncernen Huurre Group OY specialiserad på kylmöbler och kylprojekt. Koncernen levererar kyl och frys lösningar under varumärken som Huurre och Porkka.

 

Porkka Scandinavia AB säljer såväl koncernens egna produkter och våra partner produkter (ISA, Migel m.fl.) främst genom återförsäljare till storkök, restauranger, hotell, bensinkedjor, handel och industri.

 

Vår framgång beror på kundanpassade produkter där design och kvalitet såväl som innovativ produktutveckling står i centrum och sist men inte minst en miljökvalitet i världsklass. Vi arbetar hårt med miljöfrågorna och vi uppfyller alltid de krav som gäller internationellt och nationellt.”

Fler produkter från samma kategori

Kylränna Tefcold GN1/4
Kylränna Tefcold GN1/4
Blastchiller Afinox
Blastchiller Afinox
Exponeringskyl Tefcold FSC1200S
Exponeringskyl Tefcold FSC1200S
Grillkylbänk Tefcold Med Dörrar UC5410
Grillkylbänk Tefcold Med Dörrar UC5410