Penproducts.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Kylbänk GNH-1-CD-3 Porkka

Artikelnummer: GNH-1-CD-3
27 704 kr
(Ord rek: 34 630 kr)
 
Summa totalt:
27 704 kr

PRODUKTINFORMATION

MÅTT:
Bredd: 1260 mm
Djup: 650 mm
Höjd: 900 mm

PRODUKTBESKRIVNING

Kylbänk för förvaring av livsmedel. 4 GN anpassade lådor samt 1 skåp med 2 fl yttbara hyllor. Slät rostfri toppskiva. Finns i flera längder och utföranden. Priset inkluderar kylmaskin. Effekt 430 W, 240 V.
OM Porkka

”Porkka Scandinavia AB ingår i den internationella kylkoncernen Huurre Group OY specialiserad på kylmöbler och kylprojekt. Koncernen levererar kyl och frys lösningar under varumärken som Huurre och Porkka.

 

Porkka Scandinavia AB säljer såväl koncernens egna produkter och våra partner produkter (ISA, Migel m.fl.) främst genom återförsäljare till storkök, restauranger, hotell, bensinkedjor, handel och industri.

 

Vår framgång beror på kundanpassade produkter där design och kvalitet såväl som innovativ produktutveckling står i centrum och sist men inte minst en miljökvalitet i världsklass. Vi arbetar hårt med miljöfrågorna och vi uppfyller alltid de krav som gäller internationellt och nationellt.”

Fler produkter från samma kategori

Square Tradition Buffévagn Kall
Square Tradition Buffévagn Kall
Skärmaskin Modell 3 Rak 300mm Klinga
Skärmaskin Modell 3 Rak 300mm Klinga
Avställningsbänk Wery
Avställningsbänk Wery
Stavmixer CMP/MP
Stavmixer CMP/MP