Penproducts.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Kallskänkskylbänk Porkka P/S-1-C-3-3

Artikelnummer: P/S-1-C-3-3
34 032 kr
(Ord rek: 42 540 kr)
 
Summa totalt:
34 032 kr

PRODUKTINFORMATION

MÅTT:
Bredd: 1600/1660 mm
Djup: 650 mm
Höjd: 900 mm

PRODUKTBESKRIVNING

Kallskänkskylbänk med upphöjd kylränna och plexilock för kantiner GN 1/3-150 mm alt 1/6. Utrustad med draglådor för GN-kantiner eller med dörrar. Priset inkluderar kylmaskin.

6 GN-anpassade lådor samt 1 dörr.
OM Porkka

”Porkka Scandinavia AB ingår i den internationella kylkoncernen Huurre Group OY specialiserad på kylmöbler och kylprojekt. Koncernen levererar kyl och frys lösningar under varumärken som Huurre och Porkka.

 

Porkka Scandinavia AB säljer såväl koncernens egna produkter och våra partner produkter (ISA, Migel m.fl.) främst genom återförsäljare till storkök, restauranger, hotell, bensinkedjor, handel och industri.

 

Vår framgång beror på kundanpassade produkter där design och kvalitet såväl som innovativ produktutveckling står i centrum och sist men inte minst en miljökvalitet i världsklass. Vi arbetar hårt med miljöfrågorna och vi uppfyller alltid de krav som gäller internationellt och nationellt.”

Fler produkter från samma kategori

Kylbänk med brunn BS-1-C-1 Porkka
Kylbänk med brunn BS-1-C-1 Porkka
Skycold Mörningsskåp
Skycold Mörningsskåp
Kylbänk GNH-1-CD-3 Porkka
Kylbänk GNH-1-CD-3 Porkka
Frysskåp RF505
Frysskåp RF505