Penproducts.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK

Columbia Small väggkyl Square

Artikelnummer: SQUARE
30 320 kr
(Ord rek: 37 900 kr)
 
Summa totalt:
30 320 kr

PRODUKTINFORMATION

MÅTT:
Bredd: 900 mm
Djup: 660 mm
Höjd: 1350 mm

PRODUKTBESKRIVNING

Columbia Small är en öppen väggkyl för exponering och impulsförsäljning. Denna helt öppna väggdisk är designad för att stimulera impulsköp av drycker, smörgåsar, mjölkprodukter, frukt/eller grönsakssallader och andra snacks produkter. Den har inbyggt aggregat med elektronisk styrning på framsidan. Sidorna med dubbelglas har en helt öppen front vilket ger en maximal exponering av förvarade produkter. Tre justerbara S/S hyllor och LED-belysning (placerad upptill). Enheterna är utrustade med hjul för att enkelt och bekvämt kunna förflytta produkterna.
OM Porkka

”Porkka Scandinavia AB ingår i den internationella kylkoncernen Huurre Group OY specialiserad på kylmöbler och kylprojekt. Koncernen levererar kyl och frys lösningar under varumärken som Huurre och Porkka.

 

Porkka Scandinavia AB säljer såväl koncernens egna produkter och våra partner produkter (ISA, Migel m.fl.) främst genom återförsäljare till storkök, restauranger, hotell, bensinkedjor, handel och industri.

 

Vår framgång beror på kundanpassade produkter där design och kvalitet såväl som innovativ produktutveckling står i centrum och sist men inte minst en miljökvalitet i världsklass. Vi arbetar hårt med miljöfrågorna och vi uppfyller alltid de krav som gäller internationellt och nationellt.”

Fler produkter från samma kategori

Vinkyl Tefcold TFW365-2
Vinkyl Tefcold TFW365-2
Konditorikylmonter Georgia Square
Konditorikylmonter Georgia Square
Kylmonter med kylt underskåp DL Porkka
Kylmonter med kylt underskåp DL Porkka
Frysbox skjutglas Tefcold
Frysbox skjutglas Tefcold